Εγγραφή ή σύνδεση χρήστη
Εγγραφή ή Σύνδεση χρήστη
Δεν έχετε λογαριασμό?

Εγγραφείτε τώρα στο κατάστημα μας
και επωφεληθείτε από την ποικιλία των προϊόντων μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Υπενθύμιση κωδικού - Υπενθύμιση ονόματος χρήστη

Remember Me
Home Η Εταιρεια
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εισοδος Πελατων

H Εταιρία PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 20 Ιούλιος 2011 11:01


Το κατάστημα μας δραστηριοποιείται στον χώρο των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών από το 1976, ξεκινήσαμε σαν μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση με οικιακά ειδή και γυαλικά πριν από 38 χρόνια αλλά με το πέρασμα των ετών στραφήκαμε στην λιανική πώληση ηλεκτρικών οικιακών συσκευών και συσκευών υψηλής τεχνολογίας με την όποια ασχολούμαστε ήδη 32 συναπτά έτη.

Μέσα σε αυτά τα 32 χρόνια υπήρξαν σημαντικές αλλαγές τόσο στις ανάγκες της αγοράς όσο και στις τεχνολογίες. Οι αλλαγές αυτές μας ανάγκασαν να εξοπλιστούμε με καλύτερα εφόδια και γνώσεις ώστε να μπορούμε και εμείς να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις των καταναλωτών. Αυτό όμως που αρνούμαστε πεισματικά να αλλάξουμε είναι το στοίχημα που βάλαμε με τους εαυτούς μας πριν από 32 χρόνια, ότι εμείς θα συνεχίσουμε να προφέρουμε στου πελάτες μας την άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση καθώς και τις ανταγωνιστηκές τιμές.

Όπως εμείς είμαστε μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση έτσι και ο κάθε πελάτης μας είναι ένα μέλος της οικογένειας μας και θα φροντίσουμε να κατανοήσουμε και να εκπληρώσουμε τις ανάγκες του, να τον συμβουλέψουμε και να είμαστε διπλά του τόσο πριν όσο και μετά την πώληση.

Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και σας προσκαλούμε να έρθετε και στο φυσικό μας κατάστημα να γνωριστούμε και από κοντά.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΕΜΑΤΟΣΑναζητήστε το δέμα της παραγγελίας σας σε πραγματικό χρόνο μέσω της ACS πληκτρολογώντας τον Αριθμό Αποδεικτικού.

Skroutz.gr Partner

 

Skroutz.gr Partner

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι επίσημος συνεργάτης του skroutz.gr

Κατασκευή & Ανάπτυξη 3Works
alpha
Το Καλάθι σας είναι άδειο.