Εγγραφή ή σύνδεση χρήστη
Εγγραφή ή Σύνδεση χρήστη
Δεν έχετε λογαριασμό?

Εγγραφείτε τώρα στο κατάστημα μας
και επωφεληθείτε από την ποικιλία των προϊόντων μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Υπενθύμιση κωδικού - Υπενθύμιση ονόματος χρήστη

Remember Me
Home Τροποι αποστολης
Τρόποι αποστολής - μεταφορικά PDF Εκτύπωση E-mail

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ:

Υπάρχει ή δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από την έδρα μας  Ξενοφώντος 77 Καλλιθέα ώρες καταστημάτων αφού έχετε πρώτα ενημερωθεί ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη.

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο: 9.00-15.00

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 9.00-15.00 & 17.00-21.00

Σε περίπτωση παραλαβής σε συγκεκριμένη ώρα που θα είμαστε κλειστά υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης σας κατόπιν συνεννόησης

(Τηλ: 210 94 200 56, Fax: 210 94 26 239, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

 

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ:

1. Για συσκευές μεγάλου όγκου (ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες κτλ), συσκευές μικρού όγκου και μικροσυσκευές συνολικής παραγγελίας άνω των 200,00 € η μεταφορά είναι δωρεάν με δικό μας φορτηγό χωρίς χρέωση και με δυνατότητα αντικαταβολής για τις περιοχές ζώνης Αθηνών.*Πράσινη Ζώνη: Ως περιοχές ζώνης των Αθηνών, θεωρούνται οι περιοχές που βρίσκονται στο πράσινο πλαίσιο και στις οποίες οι μεταφορά είναι δωρεάν χωρίς καμιά περεταίρω χρέωση.

*Μπλε ζώνη: Στις περιοχές της μπλε ζώνης, το κόστος των μεταφορικών είναι 5,00€.

*Κιτρίνη ζώνη: Στις περιοχές της κιτρίνης ζώνης, το κόστος των μεταφορικών είναι 7,00€.

*Κόκκινη ζώνη: Στις περιοχές της κόκκινης ζώνης, το κόστος των μεταφορικών είναι 10,00€


*Στις υπόλοιπες περιοχές η παράδοση γίνετε με μεταφορικές εταιρίες και υπάρχει και εκεί  επιβάρυνση (για περισσότερες διευκρινίσεις 210 94 20 056).


*** Σε περίπτωση που μια συσκευή μεγάλου όγκου (ψυγείο-πλυντήριο ρούχων-κουζίνα …κτλ) δεν χωράει στο ασανσέρ και μπορεί να 
μεταφερθεί με τα πόδια από τις σκάλες
χωρίς το φόβο να χτυπηθεί, η μεταφορά ως τον 2οόροφο είναι δωρεάν ενώ από τον δεύτερο
και μετά υπάρχει
χρέωση 2 € / όροφο και συσκευή.  Σε περίπτωση που υπάρχει ημιώροφος τότε η χρέωση ξεκινά μετά τον
1οόροφο.


*
**Σε περίπτωση που μια συσκευή μεγάλου όγκου (ψυγείο-πλυντήριο ρούχων-κουζίνα …κτλ) δεν χωρά στο ασανσέρ και δεν μπορεί να
ανέβει από τις σκάλες
τότε κρίνετε απαραίτητη η χρήση γερανού ο οποίος δεν συμπεριλαμβάνετε στην τιμή και θα πρέπει να
συνεννοηθείτε
με το κατάστημα, αλλιώς η παράδοση θα γίνεται έως το πεζοδρόμιο.


3. Για συσκευές μικρού όγκου (μικροσυσκευές – ηλεκτρικές σκούπες, TV έως 32’’  και συσκευές συνολικής παραγγελίας κάτω των 200,00 €) η αποστολή γίνετε με courier ACS μέσω αντικαταβολής και η χρέωση διαμορφώνεται ως εξής:


 

Θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή σας στο εξής: Η χρέωση γίνεται σύμφωνα με το βάρος της συσκευής, η μεταφορική μετρά δυο βάρη το πραγματικό βάρος της συσκευής και το ογκομετρικό το οποίο υπολογίζετε ως εξής: (Μήκος x Πλάτος x Ύψος (σε εκατοστά) ) / 5000 = Ογκομετρικό Βάρος

όποιο από τα 2 βάρη είναι το μεγαλύτερο με αυτό γίνετε ο υπολογισμός της χρέωσης.

Παράδειγμα:

Μια συσκευή έχει βάρος 3KG αλλά η συσκευασία της έχει διαστάσεις (100 εκ. x 18 εκ. x 47 εκ.) / 5000 = 16,92 KG. Σε αυτήν την περίπτωση η χρέωση θα είναι 23,50 € αντί για 6,50 €.

 

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΧΕΡΣΑΙΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

1. Για αποστολή σε ηπειρώτικη – νησιωτική και δυσπρόσιτες περιοχές με πρακτορείο

και για οποιοδήποτε είδος συσκευής και ανεξαρτήτου ύψους παραγγελίας η μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται με πρακτορείο. Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης μπορεί να μας επιδείξει το πρακτορείο της επιλογής του και εμείς θα παραδώσουμε τα εμπορεύματα χωρίς καμία περεταίρω χρέωση από μέρος μας.

Το κόστος μεταφοράς εξαρτάται από την περιοχή παράδοσης και τον όγκο της παραγγελίας κάτι για το οποίο ενημερώνεστε πριν την αποστολή μετά από συνεννόηση με την μεταφορική.

Κατά την παράδοση  μέσω πρακτορείου τα εμπορεύματα θα μεταφέρονται από τα πρακτορεία της αττικής  έως τα κεντρικά γραφεια του πρακτορειου στον τοπο προορισμου των εμπορευμάτων από όπου και θα τα παραλαμβάνετε,  εξαίρεση αποτελεί να έχει γίνει κάποια άλλη συμφωνία με το πρακτορείο (παράδοση κατοίκων) κατόπιν δικά σας εντολής η οποία θα επιβαρύνετε αναλόγως με τους τιμοκατάλογους του εκαστοτε πρακτορείου.

Κατά την μεταφορά των εμπορευμάτων με πρακτορείο σας γνωστοποιούμε ότι τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με ευθηνή του αγοραστή και μόνο, το κατάστημα μας δεν ευθύνεται για τυχών ζημίες η οποίες μπορεί να προκύψουν από την μεταφορά των εμπορευμάτων από το πρακτορείο στον τόπο παραλαβής του πελάτη.

Η αποστολές με πρακτορεία σε χερσαίους προορισμούς, νησιωτικούς προορισμούς και δυσπρόσιτες περιοχές γίνετε αφού κατατεθούν πρώτα τα χρήματα στο λογαριασμό της επίχρισης και μετά ξεκάνει η διαδικασία αποστολής τους από το κατάστημα στο πρακτορείο (Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής σε αποστολές με πρακτορείο).

 

2. Για αποστολή σε χερσαίους προορισμούς και νησιώτικους προορισμούς με δυνατότητα αντικαταβολής μέσω courier ACS οι χρεώσεις είναι ως εξής:


3. Για αποστολή σε δυσπρόσιτες περιοχές με δυνατότητα αντικαταβολής μέσω courier ACS οι χρεώσεις είναι ως εξής:


Οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν για τις δυσπρόσιτες περιοχές και μετά από 5 Κg κρινονετε ως μη συμφέρουσες.

Σας δίνετε η δυνατότητα όμως να το παραλάβετε οι ίδιοι από το κοντινότερο κατάστημα ACS στην περιοχή σας έτσι ώστε η χρέωση να γίνει σύμφωνα με τον πινάκα .

Παράδειγμα:
Έστω ότι θέλουμε να στείλουμε ένα δέμα 3Kg στην Αρεόπολη Λακωνίας.
Αν ζητήσουμε να στείλουμε το δέμα απευθείας στην Αερόπολη η ACS θα μας χρεώσει 22,00 € αν όμως παραλάβουμε οι ίδιοι την αποστολή μας από τον κοντινότερο κατάστημα ACS στην Σπάρτη θα χρεωθούμε 8,50 €.

Πριν την αποστολή της παραγγελία σας θα σας ενημερώνουμε για το αν βρίσκεστε σε δυσπρόσιτη περιοχή και θα σας υποδεικνύουμε το κοντινότερο κατάστημα ACS στον προορισμό σας, ώστε αν θέλετε να μπορείτε να παραλάβετε την αποστολή σας με την μικρότερη δυνατή χρέωση.


Στις παραδόσεις που γίνονται με courier ACS μέσο ενός συνδέσμου που υπάρχει στην αρχική μας σελίδα, σας δύνεται η δυνατότητα να εντοπίζεται ανά πάσα την ακριβής θέση της αποστολής σας από την στιγμή που θα φύγει από το κατάστημα μας έως την πόρτα σας.

Για τον εντοπισμό της αποστολή σας θα είναι απαραίτητος ο  Αριθμού αποδεικτικού ο οποίος σας αποστέλλετε μέσο e-mail ή SMS μετά την παραλαβή της αποστολής σας από το κατάστημα μας από την ACS.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΕΜΑΤΟΣΑναζητήστε το δέμα της παραγγελίας σας σε πραγματικό χρόνο μέσω της ACS πληκτρολογώντας τον Αριθμό Αποδεικτικού.

Skroutz.gr Partner

 

Skroutz.gr Partner

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι επίσημος συνεργάτης του skroutz.gr

Κατασκευή & Ανάπτυξη 3Works
alpha
Το Καλάθι σας είναι άδειο.