Αρχική
Καλέστε μας: (210)942 0056

MIXAILIDOU DESPOINA

Η Εταιρία μας

Το κατάστημα μας δραστηριοποιείται στον χώρο των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών από το 1976, ξεκινήσαμε σαν μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση με οικιακά ειδή και γυαλικά πριν από 45 χρόνια αλλά με το πέρασμα των ετών στραφήκαμε στην λιανική πώληση ηλεκτρικών οικιακών συσκευών και συσκευών υψηλής τεχνολογίας με την όποια ασχολούμαστε ήδη 40 συναπτά έτη.

Μέσα σε αυτά τα 40 χρόνια υπήρξαν σημαντικές αλλαγές τόσο στις ανάγκες της αγοράς όσο και στις τεχνολογίες. Οι αλλαγές αυτές μας ανάγκασαν να εξοπλιστούμε με καλύτερα εφόδια και γνώσεις ώστε να μπορούμε και εμείς να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις των καταναλωτών. Αυτό όμως που αρνούμαστε πεισματικά να αλλάξουμε είναι το στοίχημα που βάλαμε με τους εαυτούς μας πριν από 40 χρόνια, ότι εμείς θα συνεχίσουμε να προφέρουμε στου πελάτες μας την άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση καθώς και τις ανταγωνιστηκές τιμές.

Όπως εμείς είμαστε μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση έτσι και ο κάθε πελάτης μας είναι ένα μέλος της οικογένειας μας και θα φροντίσουμε να κατανοήσουμε και να εκπληρώσουμε τις ανάγκες του, να τον συμβουλέψουμε και να είμαστε διπλά του τόσο πριν όσο και μετά την πώληση.

Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και σας προσκαλούμε να έρθετε και στο φυσικό μας κατάστημα να γνωριστούμε και από κοντά.

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

 

περισσότερα