Αρχική
Καλέστε μας: (210)942 0056

MIXAILIDOU DESPOINA

Μεταφορικά

1, Παράδοση Κάτοικων από δικό μας αυτοκίνητο.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

 
 

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
* Σε περίπτωση που μια συσκευή μεγάλου όγκου (ψυγείο- πλυντήριο ρούχων - Κουζίνα …κτλ) δεν χωράει στο ασανσέρ και μπορεί να μεταφερθείμε τα πόδια από τις σκάλες χωρίς το φόβο να χτυπηθεί, η μεταφορά ως τον 2οόροφοείναι δωρεάν ενώ από τον δεύτερο και μετά υπάρχει χρέωση 2 € / όροφο και συσκευή.  Σε περίπτωση που υπάρχει ημιώροφος τότε η χρέωση ξεκινά μετά τον 1οόροφο.

* Σε περίπτωση που μια συσκευή μεγάλου όγκου (ψυγείο Ντουλάπα ή Δίπορτο μεγάλων διαστάσεων <<πλάτος μεγαλύτερο από 65 cm>> - Πλυντήριο Ρούχων - κουζίνα …κτλ) δεν χωρά στο ασανσέρ και δεν μπορεί να ανέβει από τις σκάλες τότε κρίνεται απαραίτητη η χρήση γερανού ο οποίος δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή και θα πρέπει να συνεννοηθείτε με το κατάστημα αλλιώς η παράδοση θα γίνεται έως το πεζοδρόμιο.

* Διευκρινίζεται ότι για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στα προϊόντα κατά τη μεταφορά τους από το ισόγειο μέχρι τον όροφο, η ευθύνη βαραίνει τον αγοραστή, καθώς ο κίνδυνος μεταβαίνει στον αγοραστή από τη στιγμή που το είδος παραδίδεται στο ισόγειο της διεύθυνσης που θα υποδείξει.


2. Παράδοση μέσο μεταφορικής εταιρίας ACS (με αντικαταβολή).

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
 Η χρέωση γίνεται σύμφωνα με το βάρος της συσκευής, η μεταφορική μετρά δυο βάρη το πραγματικό βάρος της συσκευής και το ογκομετρικό το οποίο υπολογίζετε ως εξής: (Μήκος x Πλάτος x Ύψος (σε εκατοστά) ) / 5000 = ΟγκομετρικόΒάρος. Όποιο από τα 2 βάρη είναι το μεγαλύτερο με αυτό γίνετε ο υπολογισμός της χρέωσης.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
Μια συσκευήέχει βάρος 3KG αλλά η συσκευασία της έχειδιαστάσεις, (100 εκ. x 18 εκ. x 47 εκ.) (100 * 18 * 47) = 84600  -> 84600 / 5000 = 16,92 KG.Σε αυτήντην περίπτωση και σύμφωνα με τον παρακάτω πινάκα (ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER ACS ΓΙΑ ΑΤΤΙΚΗ) η χρέωση θα είναι 23,99 € αντίγια 6,77 €..


2,1 Παράδοση μέσο μεταφορικής εταιρίας ACS (με αντικαταβολή) στην Αττικη

Για συσκευές μικρού όγκου (μικροσυσκευές – ηλεκτρικές σκούπες, TV έως32’’  και συσκευές συνολικής παραγγελίας κάτω των 200,00 €) η αποστολή γίνετε με courier ACS μέσω αντικαταβολής και η χρέωσηδιαμορφώνεται ως εξής:


2,2 Παράδοση μέσο μεταφορικής εταιρίας ACS (με αντικαταβολή) σε ηπειρώτικη & νησιωτική Ελλάδα




2,3 Παράδοση μέσο μεταφορικής εταιρίας ACS (με αντικαταβολή) σε δυσπρόσιτους προορισμούς

 
* Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε προορισμό που χαρακτηρίζετε ως δυσπρόσιτος υπάρχει  η δυνατότητα να παραλάβετε εσείς το προϊών από το κοντινότερο κατάστημα ACS στην περιοχή σας έτσιώστε η χρέωση να  γίνει σύμφωνα με τον πινάκα 2 ΑΠΟΣΤΟΛΗ COURIER ACS ΣΕΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ΟΧΙ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ).

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
Έστω ότι θέλουμε να στείλουμε ένα δέμα 3Kg στην Αρεόπολη Λακωνίας.

Αν ζητήσουμε να στείλουμε το δέμα απευθείας στην Αερόπολη η ACS θα μας χρεώσει 22,28 € αν όμως παραλάβουμε οι ίδιοι την αποστολή μας από τοκοντινότερο κατάστημα ACS στην Σπάρτη θα χρεωθούμε 8,00 €.
 
* Πριν την αποστολή της παραγγελίας σας θα σας ενημερώνουμε για το αν βρίσκεστε σε δυσπρόσιτη περιοχή και θα σας υποδεικνύουμε το  
κοντινότερο κατάστημα ACS στον προορισμό σας, ώστε αν θέλετε να μπορείτε να παραλάβετε την αποστολή σας με την μικρότερη δυνατή χρέωση. Για την ενημερώση θα χρειαστούμε από εσάς τον ταχυδρομικό σας Κωδικό και την περιοχή που σας ενδιαφέρει να το παραλάβετε.
 
* Στις παραδόσεις που γίνονται με courier ACS σας δύνεται η δυνατότητα να εντοπίζεται ανά πάσα την ακριβής θέση της αποστολής σας, από την στιγμή που θα φύγει από το κατάστημα μας έως την πόρτα σας, μέσο ενός συνδέσμου που υπάρχει στην αρχική μας σελίδα.

* Για τον εντοπισμότης αποστολή σας θα είναι απαραίτητος ο  Αριθμού αποδεικτικού ο οποίος σας αποστέλλετε μέσο e-mail ή SMS μετά την παραλαβή της αποστολής σας από το κατάστημα μας από την ACS.


3, Παράδοση Κάτοικων με πρακτορείο μεταφορών.

* Απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής (περιοχές που βρίσκονται μετά την κόκκινη ζώνη του χάρτη μεταφορικών),  περιοχές της επαρχίας ή νησιώτικων περιοχών (για μεγάλες συσκευές), εξυπηρετούνται από μεταφορικές εταιρίες.

* Επειδή δεν συνεργαζόμαστε με μια συγκριμένη μεταφορική δεν έχουμε πρόβλημα να παραδώσουμε τα προϊόντα σε μεταφορική εταιρία της δική σας επιλογής.

* Η μεταφορά των προϊόντων από το κατάστημα στην μεταφορική εταιρία γίνετε από εμάς δωρεάν, εφόσον η μεταφορική που μας ζητήσατε είναι σε περιοχές όπως (Αιγάλεω, Βοτανικός, Ταύρος, Άγιος Ιωάννης Ρέντης και Πειραιάς). Σε άλλες περιοχές, απόστασης μεγαλύτερης των 10 χιλιομέτρων από το κατάστημα θα έχετε επιβάρυνση (χρώσεις συμφώνα με τον χάρτη των μεταφορικών ο όποιος υπάρχει παραπάνω).

* Σε περίπτωση που δεν έχετε κάποιο δικό σας πρακτορείο, θα πρέπει να μας ενημερώσετε για την περιοχή την οποία θέλετε να παραλάβετε τα προϊόντα, εστί ώστε να ρωτήσουμε και εμείς με την σειρά μας κάποιο από τα πρακτορεία που συνεργάζονται με την περιοχή σας, και να σας ενημερώσουμε για τα μεταφορικά.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

* Σε περίπτωση αποστολής των προϊόντων με πρακτορείο μεταφορών, η παράδοση πραγματοποιείται στο πεζοδρόμιο του σπιτιού. Σε περίπτωση που επιθυμεί ο πελάτης να γίνει παράδοση σε όροφο ή στην είσοδο του ισογείου θα πρέπει να ενημερώσει είτε το κατάστημα μας είτε τον μεταφορέα ώστε να ρωτήσουμε αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα έστω και με εξτρά χρέωση, πριν την αποστολή της παραγγελίας, μιας και οι περισσότερες μεταφορικές εταιρίες παραδούν πεζοδρομεί. Ενώ μετά την παράδοση δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής της συμφωνίας ή επιστροφή του ποσού των μεταφορικών.

* Σε περίπτωση αποστολής των προϊόντων με πρακτορείο μεταφορών, δεν υπάρχει η δυνατότητα της αντικαταβολής, καθώς δεν συνεργαζόμαστε με κάποιο συγκεκριμένο αποκλειστικό πρακτορείο. Πριν την αποστολή της συσκευής στο πρακτορείο που έχουμε συμφωνήσει γίνετε εξόφληση των προϊόντων μέσο τραπεζικής μεταφοράς ή μέσω πιστωτικής (η εξόφληση του πόσου γίνετε την στιγμή που θα σας ειδοποιήσουμε ότι το προϊών είναι διαθέσιμο στο κατάστημα μας και μπορούμε να προχωρήσουμε στην αποστολή), όχι νωρίτερα!.

Με την παράδοση της συσκευής  στο πρακτορείο ενημερώνεστε τηλεφωνικός ότι η συσκευή έχει παραδοθεί και αν το επιθυμείται, μας δίνεται και mail για την αποστολή του αποδεικτικού παραλαβής με την σφραγίδα του πρακτορείου, για να είστε και εσείς κατοχυρωμένοι ότι το  προϊών έχει παραδοθεί.

* Σε περίπτωση που εσείς έχετε συνεργασία με το πρακτορείο το όποιο μας ζητήσατε να αποστείλουμε τα προϊόντα, μπορείτε να συνεννοηθείτε και να μας εξοφλήσει το πρακτορείο   κατά την παράδοση των προϊόντων από το κατάστημα μας, στις αποθήκες του στην Αθηνά.



Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

 

περισσότερα