Αρχική
Καλέστε μας: (210)942 0056

MIXAILIDOU DESPOINA

Όροι Χρήσης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.mixailidou.gr είναι προϊόν της επιχείρησης ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ Θ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΕΜΠΟΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ και διέπετέ από τους κάτω όρους.
 
Απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση των αγορών σας από το κατάστημα μας είναι η πλήρης κατανόηση και συμμόρφωση με τους όρους αυτούς.

Με την εγγραφή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα βεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς και τους έχετε αποδεχτεί πλήρως. Η επιχείρηση μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης  με τους όρους αυτούς το κατάστημα μας έχει την δυνατότητα να μην εκτελέσει την παραγγελία σας.


1.Προσωπικά δεδομένα
 
 
* Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα τα οποία μας γνωστοποιείτε μέσω της εγγραφής σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα παραμένουν εμπιστευτικά και χρησιμοποιούνται από αυτό μόνο για την εκτέλεση των παραγγελιών. Σε καμία άλλη περίπτωση, εξαιρουμένης βέβαια της ζήτησης πληροφοριών από δικαστικές ή άλλες αρμόδιες αρχές κατόπιν νόμιμου αιτήματός τους και βάση της ισχύουσας νομοθεσίας, τα δεδομένα αυτά δεν πωλούνται ή προωθούνται σε οποιοδήποτε τρίτο.

* Σε περίπτωση αγοράς με πιστωτική κάρτα μέσω της ιστοσελίδας μας θα προωθήστε σε ασφαλές σύστημα της τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ στο όποιο θα δηλώσετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία της κάρτα σας προκειμένου να ολοκληρώσετε την αγορά σας. Το κατάστημα μας δε διαθέτει καμία βάση με στοιχεία των πιστωτικών καρτών και έτσι τα ευαίσθητα στοιχεία της κάρτας σας δεν πρόκειται να φτάσουν ποτέ σε εμάς.

* Κατά την παραλαβή προϊόντων που έχουν αγοραστεί με πιστωτική κάρτα απαραίτητη προϋπόθεση είναι η παραλαβή να γίνει από τον κάτοχο της κάρτας, ο οποίος κατά την παραλαβή θα έχει μαζί του την πιστωτική του κάρτα και την αστυνομική του ταυτότητα ή το διαβατήριο.

* Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του mixailidou.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994).
 
 
2.Περιορισμός Eυθυνών


* Το κατάστημα μας δεν ευθύνεται έναντι των πελατών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους και σε καμία περίπτωση δεν προτίθεται να τους αποζημιώσει οικονομικά . Επίσης, επιφυλάσσεται για τον χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων από τη στιγμή που δεν υπάρχει διαθέσιμο απόθεμα στις αποθήκες του ή στις αποθήκες της εκάστοτε εταιρίας παραγωγής ή μεταπώλησης του προϊόντος.

* Σε καμία περίπτωση δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.


3.Περιγραφή Προϊόντων


* Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσπαθεί να είναι όσο το δυνατό πιο ακριβής και λεπτομερής η περιγραφή των ουσιωδών χαρακτηριστικών των προϊόντων που διαθέτει προς πώληση μέσω της ιστοσελίδας του. Σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν σας καλύπτει η αναγραφόμενη περιγραφή ενός προϊόντος, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, προκειμένου να λύσουμε κάθε απορία σας και να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

* Το κατάστημα μας διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης της περιγραφής των προϊόντων του χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση θα ισχύει από την εμφάνισή της στην ιστοσελίδα μας.


4,Τιμές Προϊόντων


* Οι τιμές των προϊόντων στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 23% και είναι για αγορές απολύτου μετρητοίς . Στις τιμές αυτές δεν περιλαμβάνεται το κόστος των μεταφορικών. Σε περίπτωση που έχετε κάποια αμφιβολία για τον τρόπο αποστολή και τα μεταφορικά, παρακαλούμε να ελέγξετε την ενότητα μεταφορικά στην υπότιτλο της κεντρικής σελίδας του site ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 94 20 056 ή mixailidou-d@otenet.gr και με χαρά μας θα σας εξυπηρετήσουμε.

* Το κατάστημα μας διατηρεί τη δυνατότητα να αλλάζει τις τιμές αυτές χωρίς προειδοποίηση. Σε περίπτωση τροποποίησης της τιμής ενός προϊόντος δεν επηρεάζονται όλες οι παραγγελίες που έχουν γίνει πριν την αλλαγή. Οι νέες παραγγελίες θα γίνονται με τη νέα τιμή η οποία θα έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική μας σελίδα.

 

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

 

περισσότερα