Αρχική
Καλέστε μας: (210)942 0056

MIXAILIDOU DESPOINA

Τρόποι Παραλαβής

1.Παραλαβή από το κατάστημα

Υπάρχει ή δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από την έδρα μας, Ξενοφώντος 77 Καλλιθέα, ώρες καταστημάτων, αφού έχετε πρώτα ενημερωθεί ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη.

 
ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο
9:00-15:00

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή
9:00-15:00 & 17:00-21:00

 
2.Παράδοση μέσω μεταφορικής εταιρίας ACS (με αντικαταβολή)

Για συσκευές μικρού μεγέθους αλλά και κόστους μικρότερου 200€, σε περιοχές εντός της Αττικής ή σε περιοχές εκτός της αττικής η παράδοση γίνετε με την μεταφορική εταιρία ACS. Τα μεταφορικά διαμορφώνονται ανάλογα με τον όγκο ή το βάρος της συσκευής αλλά και με τον τόπο παράδοσης.

* Αναλυτικές πληροφορίες για τις χρεώσεις μπορείτε να δείτε στην ενότητα μεταφορικά στην κεντρική σελίδα του site.

3.Παράδοση από δικό μας αυτοκίνητο

Παραδόσεις κατοίκων από δικό μας αυτοκίνητο, για παραγγελίες μεγαλύτερες των 200€ και σε συγκεκριμένες περιοχές τις αττικής είναι δωρεάν ενώ σε άλλες είναι κατόπιν επιβαρύνσεως.

* Αναλυτικές πληροφορίες για τις χρεώσεις μπορείτε να δείτε στην ενότητα μεταφορικά στην κεντρική σελίδα του site.

4.Παράδοση με πρακτορείο μεταφορών

Απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής (χάρτης μεταφορικών ενότητα μεταφορικά), περιοχές της επαρχίας ή νησιώτικων περιοχών, εξυπηρετούνται από μεταφορικές εταιρίες. Το κόστος τον μεταφορικών σε αυτήν την περίπτωση διαμορφώνονεται από την εκάστοτε εταιρία μεταφοράς και όχι το κατάστημα, και το εξοφλείτε απευθείας στην μεταφορική εταιρία κατά την παραλαβή του προϊόντος σας από αυτήν.

Για το κόστος αυτό θα μπορείτε να ενημερώνεστε πριν την αποστολή της παραγγελίας σας από εμάς, με ενα τηλεφώνιμα στο 2109420056 και, αφού μας πείτε πρώτα τον τόπο στον οποίο θέλετε να σας αποσταλεί το προϊών.


* Επειδή δεν συνεργαζόμαστε με μια συγκριμένη μεταφορική, δεν έχουμε πρόβλημα να παραδώσουμε τα προϊόντα σε μεταφορική εταιρία της δική σας επιλογής. Η μεταφορά των προϊόντων από το κατάστημα στην μεταφορική εταιρία γίνετε από εμάς δωρεάν, εφόσον η μεταφορική που μας ζητήσατε είναι σε περιοχές όπως (Αιγάλεω, Βοτανικός, Ταύρος, Άγιος Ιωάννης Ρέντης και Πειραιάς). Σε άλλες περιοχές, απόστασης μεγαλύτερης των 10 χιλιομέτρων από το κατάστημα θα έχετε επιβάρυνση.

* Σε περίπτωση που δεν έχετε κάποιο δικό σας πρακτορείο, θα πρέπει να μας ενημερώσετε για την περιοχή την οποία θέλετε να παραλάβετε τα προϊόντα, έτσι ώστε να ρωτήσουμε και εμείς με την σειρά μας, κάποιο από τα πρακτορεία που συνεργάζονται με την περιοχή σας για τα μεταφορικά.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
* Σε περίπτωση αποστολής των προϊόντων με πρακτορείο μεταφορών, δεν υπάρχει η δυνατότητα της αντικαταβολής, καθώς δεν συνεργαζόμαστε με κάποιο συγκεκριμένο αποκλειστικό πρακτορείο. Πριν την αποστολή της συσκευής στο πρακτορείο που έχουμε συμφωνήσει γίνετε εξόφληση των προϊόντων μέσο τραπεζικής μεταφοράς ή μέσω πιστωτικής (η εξόφληση του πόσου γίνετε την στιγμή που θα σας ειδοποιήσουμε ότι το προϊών είναι διαθέσιμο στο κατάστημα μας και μπορούμε να προχωρήσουμε στην αποστολή), όχι νωρίτερα!.

Με την παράδοση της συσκευής  στο πρακτορείο ενημερώνεστε τηλεφωνικός ότι η συσκευή έχει παραδοθεί και αν το επιθυμείται, μας δίνεται και mail για την αποστολή του αποδεικτικού παραλαβής με την σφραγίδα του πρακτορείου, για να είστε και εσείς κατοχυρωμένοι ότι το  προϊών έχει παραδοθεί.

* Σε περίπτωση που εσείς έχετε συνεργασία με το πρακτορείο το όποιο μας ζητήσατε να αποστείλουμε τα προϊόντα, μπορείτε να συνεννοηθείτε και να μας εξοφλήσει το πρακτορείο   κατά την παράδοση των προϊόντων από το κατάστημα μας, στις αποθήκες του στην Αθηνά.

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

 

περισσότερα